Murerarbejde

Lad os hjælpe med dit næste murerprojekt

Randers Byg & Montage udfører alle former for murerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. Vi sætter en ære i at efterleve håndværkstraditionerne inden for murerfaget og forene det i moderne og fremtidsorienterede løsninger.

Skal du have udført facaderenoveringer, nybygning, renovering eller andet murerarbejde? Så er Randers Byg & Montage et fornuftigt valg. Vi har en lang erfaring inden for forskellige mureropgaver, og vi er derfor eksperter i at komme godt i mål med vores arbejdsopgaver.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Murerarbejde til både nye og gamle bygninger
  • Tilbygning
  • Ombygning
  • Arbejde med fliser og klinker
renovering af mur efter brandskade

Renovering

Vi har mange års erfaring med facaderenoveringer, og lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet. Vi reetablerer, renser, og reparerer facader på parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og kontorer. Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele.

Storformatfliser

Den større fliseoverflade giver mere ensartede gulve og vægge i alt fra badeværelser til showrooms. Antallet af fuger mindskes også i takt med flisestørrelsen. Dermed bliver overfladerne lettere og mindre omkostningstunge at vedligeholde.

Lægning af storformatfliser stiller helt andre og skrappere krav til udførelsen end almindelige flisebelægninger. Derfor er vi hos Randers Byg & Montage certificeret i Storformat fliser.

 

storformatfliser certificeret

storformatfliser